Jätä yhteyden­otto­pyyntö

Olen

3+h+k+s, 80,5 m², 104 650 € Rivitalo, Kivirinne, Kuopio, Saaristokaupunki

Kohteen sijainti

Kuvaus

Tunnelma kuin tunturin laella. Koteja puhtaan luonnon keskellä, aurikoisella ja rauhallisella sijainnilla umpikadun päässä. Ympäristössä on laaja erähenkinen Jynkänmäen lähivirkistysalue, ulkoilureitteineen sekä upea Paloniemen alue uimarantoineen ja pienvenepaikkoineen. Keilankannan palveluihin ja Ahtisaarenkouluun n. 1 km. Rakennamme moderneja, hyvin suunniteltuja, ajattomia koteja hyville paikoille vaativaankin makuun. Hintaan sisältyvä tarpeisto ja sisustusmateriaalit ovat laadukkaita. Puustellin kalusteet. Sisustussuunnittelija Mari Ukkonen sekä kalustesuunnittelija Petri Ruotsalainen ovat maksutta palveluksessasi kotisi suunnittelussa. Pyrimme järjestämään tutustumiskäynnin valmiiseen vastaavaan huoneistoon. Kohde on rakenteilla, arvioitu valmistusaika 30.6.2018. Pyydä yksityiskohtaiset tiedot kohteesta Siiriltä. Hintaan sisältyvät materiaalit ja kalustevaihtoehdot on nähtävänä Carlsonilla. Mikäli entinen kotisi on myymättä meiltä löytyy siihen ratkaisu.

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
(Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi:
Varaustilanne:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Katto:
  • Kattotyyppi:
  • Kattomateriaalit:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kuopion Onnela
Taloyhtiön autopaikat:
Autopistokepaikkoja: 10
Autokatospaikkoja: 21
Energialuokka:
Tontin koko:
5 188,0 m²
Tontin omistus:
Vuokra
Tontin vuokraaja:
Kuopion kaupunki

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Palvelut: Päiväkoti: Lehtoniementien ja Rantapuistonkadun risteyksessä lähin uusi päiväkoti Ankkuri, lisäksi Keilankannassa Ahtisaaren koulun vieressä. Palvelut: Keilankanta Lisätietoa palveluista: www.fonecta.fi Koulut: Lähin Martti Ahtisaaren alakoulu
Liikenneyhteydet:
Paikallisliikenne.
Ajo-ohjeet:
Opasteet Lehtoniementieltä. Uusi alue, Googlessa ei ole vielä tietoja alueesta. Linkki kaupungin sivuille.https://www.kuopio.fi/fi/voimassa-olevat-asemakaavat Kun sivu aukeaa keskellä sinisellä linkki Kuopion Karttapalvelu, syötä osoite kenttään esim Kivirinne 1, Kuopio ei tunne vielä Kivirinne 3:a.