Sinua palvelemassa

Siiri Kumlin
Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 519 9966
siiri.kumlin@gmail.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

4+k+s, 90,0 m², 252 000 € Rivitalo, Haarakastie, Kuopio, Litmanen

Kuvaus

RT 4h+k+s 90 m2 Litmanen. Tänä keväänä rauhalliselle omakoti taloalueelle rakenteille lähtevä 1-tasoinen rivitalo kohteemme. Tälle C-talon huoneistolle saadaan mukavan kokoinen piha etelään ja itään, päätyyn suojainen puustoalue kadulle päin (yhtiön tontin rakentamaton alue joka on säilytettävä luonnon tilaisena). Yhtiöjärjestyksessä on määritelty tälle huoneistolle päätypihan käyttö. Upea valoisa paikka korkealla mäntykankaalla, jossa ei ole kartta-aineistosta poiketen rakennuksia. Päätyhuoneisto isot ikkunat olohuone-ruokailutilasta kahteen suuntaan. Kodeille on yhteistä tyylikäs arkkitehtuuri, suuret ikkunat, vinot sisäkatot kaikissa asuintiloissa, laadukkaat hintaan sisältyvät materiaalit ja Puustellin merkkikalusteet, keittiön kalusteovi vaihtoehtoja on noin kolmekymmentä. Vesikiertoiset lattialämmitykset kaikissa tiloissa, myös ulko-oven viereen tulevassa lämpimässä varastossa. Pohjaratkaisut ovat huolella suunniteltuja ja tehokkaita. Jokaisella huoneistolla on reilun kokoinen katettu terassi, lämmin varasto sekä katettu tila sisääntulon vieressä oleskeluun tai pyörien säilytykseen. Ostajalla on mahdollisuus räätälöidä kotinsa oman näköisekseen. Sisustus- ja kalustesuunnittelupalvelut sisältyvät hintaan. Rakentamisaikana järjestämme ostajille tilaisuuksia tulla tutustumaan työmaalle omaan tulevaan kotiinsa. Lisäksi käytössämme on erillinen järjestelmä, jonka avulla yhteydenpito rakentajan ja asiakkaan välillä sujuu mutkattomasti reaaliajassa koko rakentamisen ajan. Palvelut, päiväkodit, koulut ja liikuntapaikat ovat kävelyetäisyydellä, esimerkiksi ala- ja yläkoulut, ruokakaupat ja erikoisliikkeitä kävellen puolentoista kilometrin päässä. Esitteellä lisätietoja palvelujen etäisyyksistä.
Teemme työtä myös hyvän sisäilman puolesta. Sisäilmatutkijakin päätyi ostamaan kodin tuotannostamme.
Olemme pitäneet lupauksemme myös kohteidemme valmistumisajasta. Pohjantähden arvioitu valmistumisaika on 31.5.2022. Video ja valokuvat ovat aiemmasta rakentamastamme kohteesta, 4 h+k+s 90 m2, suuntaa antava myytävään huoneistoon, muutamiin ratkaisuihin tehty muutoksia. Esimerkiksi Pohjantähden myytävän huoneiston ruokailutila on päädyssä, joten saamme tässä kohteessa isot ikkunat myös ruokailutilaan.

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
  • Kuopio Litmanen
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
(Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi:
Varaustilanne:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Velkaosuus:
Neliöhinta:
Ohje
:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Katto:
  • Kattotyyppi:
  • Kattomateriaalit:
  • Kate:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
WC-tilojen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:
  • Lukumäärä:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Kuopion Pohjantähti
Energialuokka:
Tontin koko:
3 721,0 m²
Tontin omistus:
Vuokra
Kaavoitustiedot:
Kuopion kaupunki, www.kuopio.fi asemakaava/karttapalvelu
Tontin vuokraaja:
Kuopion kaupunki

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Koulut: Pitkälahden esi- ja alakoulu sekä Pyörön ala- ja yläkoulu kävellen n. 1,5 kilometriä. Palvelut: Ruokakaupat, erikoisliikkeet, terveysasema, apteekki ja kirjasto kävellen n. 1,5 kilometrin päässä. Kauppakeskus Matkus n. 4 kilometriä. Muut palvelut: Esitteellä erillinen karttaliite palveluista. Lisätietoja mm. koulut, päiväkodit, liikunta-alueet www.kuopio.fi, sekä www.fonecta.fi. Päiväkodit: Useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä.
Liikenneyhteydet:
Hyvät paikallisliikenne yhteydet Hulkontietä.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
Autokatos eri osakeryhmillä 7500 €, sähköpistokepaikka eri osakeryhmillä 2500 €.
Pihan kuvaus:
etelä-itä