Asunto Oy Rönön Kultakallio

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Honkasaarentie 11, 70100 Kuopio

Asunto Oy Rönön Kultakallio – Kallaveden kupeessa ja lähellä keskustaa

Arvostetulle asuinalueelle Rönöön lähtee rakenteille moderni kaksitasoinen seitsemän huoneiston yhtiö.

Kaksi huipputyylikästä paritalohuoneistoa ja viisi rivitalohuoneistoa. Talot tulevat kalliolle. B-talon pihat rajoittuvat puistoalueeseen.

 

 

Kaikille kodeille on yhteistä tyylikäs arkkitehtuuri, suuret ikkunat, yläkerrassa vinot sisäkatot, isot katetut terassit ja parvekkeet, laadukkaat hintaan sisältyvät materiaalit ja Puustellin merkkikalusteet sekä vesikiertoiset lattialämmitykset kaikissa tiloissa, myös ulko-oven viereen tulevassa varastossa. Yhtiöön tulee maalämpö. Sinulla on mahdollisuus tutustua vastaaviin rakenteilla oleviin myytyihin huoneistoihin esittelyn yhteydessä.

Kodin sydän on alakerran yhdistetty keittiö ja oleskelutila, jossa on avaruutta ja valoa lähes koko seinän kokoisten ikkunoiden ansiosta. Oleskelutilaa jatkaa iso katettu terassi.

Yläkerrasta löytyy makuuhuoneet sekä lasiseinäinen saunaosasto. Yläkerran asuinhuoneissa on korotetut vinot sisäkatot.

Kohteidemme hinta-laatu on kohdallaan myyntihetkellä ja niiden arvo säilyy.

Sinä pääset toteuttamaan unelmaa persoonallisesta oman näköisestä kodistasi valitsemalla juuri sinun näköiset kalusteet ja materiaalit yksityiskohtia myöten, ammattilaisemme ovat veloituksetta apunasi.

 

 

Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tarkkaan harkittuja, ja rakennustapa kestää vertailun. Teemme työtä myös hyvän sisäilman puolesta. Kalusteemme ovat luokiteltu parhaaseen materiaalipäästöluokkaan (M1). Sisäilmatutkijakin päätyi ostamaan kodin tuotannostamme kaksi vuotta sitten. Olemme pitäneet lupauksemme myös kohteidemme valmistumisajasta. Kultakallion arvioitu valmistumisaika on 30.6.2021.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Siiri Kumlin
Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 519 9966
siiri.kumlin@gmail.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö