Asunto Oy Kuopion Rantapääsky

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Katajalehdonkatu 8, 70820 Kuopio

Asunto Oy Kuopion Rantapääsky valmistuu upealle sijainnille

Rauhalliselle paikalle Kallaveden rannalle lähtee rakenteille moderni kaksitasoinen paritaloyhtiö. 10 huipputyylikästä paritalohuoneistoa, yksi komea erillistalo, sekä tilava rantasauna. Autoille pihapaikkoja, autokatoksia sekä neljä lämmintä tallia. Yhtiön naapurissa on omakotitaloja. Yhtiö rajoittuu toiselta sivulta puistoalueeseen. Todella rauhallinen sijainti umpikadun päässä, valmiiksi rakennetussa ympäristössä. Koko rakennuspaikka avautuu järvelle ilmansuuntana lounas. Vastaranta on kaavassa puistoalue. Rantasaunan edustalla oleva ranta on rakennettu hiekkaranta, joka soveltuu hyvin uimarannaksi perheen pienimmillekin.

 

 

Kaikille kodeille on yhteistä tyylikäs arkkitehtuuri, suuret ikkunat, yläkerrassa vinot korotetut sisäkatot, laadukkaat hintaan sisältyvät materiaalit ja Puustellin merkkikalusteet sekä vesikiertoiset lattialämmitykset kaikissa tiloissa, myös ulko-oven viereen tulevassa varastossa. Vertailun kestävä rakennustapa, mm. käsin muuratut tiilipäädyt ja betoniportaat.

Kodin sydän on yläkerran yhdistetty keittiö ja oleskelutila, jossa on avaruutta ja valoa suorastaan ruhtinaallisesti lähes koko seinän kokoisten ikkunoiden ansiosta. Oleskelutilaa jatkaa iso katettu parveke. Alakerrasta löytyy kaksi tai kolme makuuhuonetta joista on käynti katetulle terassille ja omalle pihalle, sekä saunaosasto ja kodinhoitotilat. Yhtiön käyttöön rakennetaan aina käyttövalmis rantasauna kaikilla mukavuuksilla, joka houkuttelee saunomaan kaikkina vuodenaikoina.

Sinä pääset toteuttamaan unelmaa persoonallisesta oman näköisestä kodistasi valitsemalla juuri sinun näköiset kalusteet ja materiaalit yksityiskohtia myöten, ammattilaisemme ovat veloituksetta apunasi.

 

 

 

Huoneistojen pohjaratkaisut ovat tarkkaan harkittuja, ja rakennustapa kestää vertailun. Teemme työtä myös hyvän sisäilman puolesta. Kalusteemme ovat M1-luokitusta. Sisäilmatutkijakin päätyi ostamaan kodin tuotannostamme kaksi vuotta sitten. Olemme pitäneet lupauksemme myös kohteidemme valmistumisajasta. Rantapääskyn arvioitu valmistumisaika on 30.6.2021. Kohteidemme hinta-laatu on kohdallaan myyntihetkellä ja niiden arvo säilyy.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

Siiri Kumlin
Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 519 9966
siiri.kumlin@gmail.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö